info@exodraft-systems.dk
Tel: +45 7010 2234
Industrivej 10
DK-5550 Langeskov

VARMEGENVINDING HOS BRYGGERIER OG DESTILLERIER

exodraft systems > INDUSTRIER MED SPILDVARME > VARMEGENVINDING HOS BRYGGERIER OG DESTILLERIER

VARMEGENVINDING HOS BRYGGERIER OG DESTILLERIER

Påfyldnings-anlæg til genbrugelige flasker, har altid været populært at anvende under produktion og emballering af drikkevarer. For at sikre den højst mulige hygiejnestandard i produktion og rensning, bruges der som regel meget høje procestemperaturer, hvorfra overskudsvarmen bliver ledt ud direkte gennem skorstenen. Derfor har det også stor betydning for miljø og klima, når man kan lykkes med at forbedre på effekt og reducere på tab i sådanne processer.

Genvindingssystemet fra exodraft systems kan adapteres direkte på brændere mellem 60 og 1000 kW. Røggasserne trækkes igennem pladevarmeveksleren. Herved opvarmes den konstant cirkulerende vandmængde, og akkumuleres eksempelvis i buffertank eller sendes direkte videre i fjernvarmenettet.

øl bryggeri system

En tryk-reguleret røgsuger optimerer røggasflowet og sørger for, at kedlen hele tiden befinder sig under forbrændingsteknisk optimale vilkår. Akkumuleringstankens indhold er tilgængeligt til rengøringsprocesser, procesvarme, opvarmning af lokaler mv. på det rette tidspunkt og ved den ønskede temperatur.

Systemløsninger – din tilføjede værdi

exodraft systems analyserer og planlægger systemer til eksisterende og nye faciliteter.

Sammen med dig og din foretrukne system-specialist tager vi hånd om potentialeberegning, indhentning af overblik på tilskud, opstilling af investeringshorisont, definering af leveringsomfang og komponentbestykning, montage, indregulering og idriftsættelse. Vores viden og support har du med dig fra start til slut.

Takket være luft-til-vand pladevarmeveksleren, som kræver meget lidt vedligehold, er det muligt at opnå hidtil usete genvindingsniveauer på røggasser, damp og procesluft. Dimensionering og montage af et varmegenvindingssystem er hurtigt overstået og tilbagebetalingstiden er kort – typisk 2-3 år. Investeringskalkuler udfærdiger vi med energioptimeringssoftware som er testet og godkendt af industrien, samt flere universiteter.

Vores systemløsninger omfatter integration af elektriske og hydrauliske komponenter. Dette medfører en gnidningsfri installation og tilpasning af eksisterende og nye kedelfaciliteter.

 

luft og vand varmeveksler illustration

Viden og erfaring – din fordel

exodraft systems er en international leverandør af varmegenvindingssystemer til røggasser og procesluft med hovedsæde på Fyn.

En vigtig forudsætning for effektiv varmegenvinding er indgående viden om skorstenstræk og forbrændingsteknologi. Vi har samlet denne erfaring igennem mere end 60 års arbejde inden for feltet og det udmønter sig i vores løsninger.

exodraft tilbyder et bredt, kompakt og konkurrencedygtigt produktudvalg, som dækker alt indenfor røgsugere, styringer og varmevekslere. Røgsugere fra exodraft er velegnet til alle former for brændstof. I kombination med meget effektive varmegenvindingssystemer, kan exodraft tilbyde et unikt energibesparelseskoncept, til fordel for dig og dine omgivelser.

Kvalitet uden kompromis: Vores produkter bliver produceret efter ISO9001 og står for en høj sikkerhedsstandard, pålidelighed og kvalitet uden kompromis. exodraft’s markedsledende løsninger definerer standarden for røgsugere og varmegenvindingsanlæg.

exodraft produkter sælges i mere end 40 lande verden over og overholder både nationale og internationale standarder.

  Udfyld denne formular, så vi kan beregne dit varmegenvindingspotentiale:

  Hvad påtænker I at anvende den genvundne varme til (du kan vælge flere svarmuligheder)?
  Salg til fjernvarmeforsyningenGenanvendelse i produktionsprocesserLuftgardin og luftvarmeanlægOpvarmning af kontorer & produktionsfaciliteterAbsorptionskølereVarmt vand til badefaciliteterVarmt vand til rengøringAndet


  Kontakt os og lad os beregne hvor meget energi og CO2 du kan spare.

  RING 70 10 22 34

  Eller tryk her:

  KONTAKT OS