info@exodraft-systems.dk
Tel: +45 7010 2234
Industrivej 10
DK-5550 Langeskov

MEKANISK TRÆKSTYRING

exodraft systems > LØSNINGER > MEKANISK TRÆKSTYRING
exodraft installation på taget af Schwarze bageri

Mekanisk trækstyring

exodraft har i mere end 60 års været markedsførende inden for løsninger til mekanisk skorstenstræk og har gennem årene leveret godt en halv million røgsugere til både privatkunder og virksomheder.

Hvorfor er naturligt træk sjældent tilstrækkeligt?

Det naturlige træk i skorstenen varierer i løbet af året i takt med skiftende temperaturer, vindforhold og luftfugtighed. For private boligejere med brændeovn eller pejs betyder dette, at det kan være vanskeligere at tænde op i ildstedet under visse vejrforhold frem for andre. For virksomhedsejere kan disse naturlige variationer give uønsket variation i produktionsresultatet. F.eks. vil en bager opleve, at brødet bliver mere bagt, når nogle eksterne faktorer gør sig gældende og mindre bagt, når andre eksterne faktorer gør sig gældende. Ved at installere en røgsuger fra exodraft, sikres et ensartet skorstenstræk og dermed et ensartet produktionsresultat, uanset vind og vejr. Videoen herunder illustrerer princippet grafisk:

Hvorfor har jeg aldrig hørt begrebet "røgsuger"?

Løsningen med mekanisk røgsuger er faktisk en 60 år gammel opfindelse – og findes i dag allerede på en del skorstene rundt omkring i verden. Men løsningen er ikke lavet for at være synlig – men for at være effektiv. Derfor lægger du oftest ikke mærke til, at en skorsten har en røgsuger monteret.

illustration af en røgsuger

Nogle af vores tilfredse kunder inden for mekanisk skorstenstræk:

The White House

Det hvide hus

Burj Khalifa

burjkhalifa i dubai

Nestlé

nestle logo

McVITIE'S

mcviries logo

REWE

rewe logo

JACOBS COFFEE

jacobs logo
RSV røgsuger på række

Kontakt os og lad os beregne hvor meget energi og CO2 du kan spare.

RING 70 10 22 34

Eller tryk her:

KONTAKT OS