info@exodraft-systems.dk
Tel: +45 7010 2234
Industrivej 10
DK-5550 Langeskov

OM OS

Klar mission

I en tid med stigende energipriser, strengere energimæssige lovkrav og højere forventninger til miljømæssig ansvarstagning (CSR), er exodraft systems til for at hjælpe virksomheder med at reducere deres energiomkostninger og nedbringe deres CO2-udslip.  Dette gør vi ved at tilbyde det hele – alt fra udførelse af energiberegninger og ansøgning om tilskud til levering af komponenter og endelig installation – som en samlet turn-key løsning.

Det er vores erfaring, at der simpelthen ikke er fart nok i processen, hvis virksomhederne selv skal ud og finde installatører og andre relevante aktører. Ved at tilbyde det hele som en komplet nøglefærdig løsning, hvor der tages hånd om hele processen fra start til slut, gør vi den grønne omstilling langt nemmere for virksomhederne at gå til.

Unik know-how

exodraft systems har en klar ambition, om at positionere sig som markedsførende totalleverandør af varmegenvindingsløsninger, på samme måde som moderselskabet exodraft siden 1957 har været markedsførende inden for mekanisk skorstenstræk. 

Hvad de færreste er klar over er, at når man trækker al varmen ud af et skorstenssystem med henblik på at genvinde den, falder temperaturen i skorstenen, hvilket fører til øget modstand og dårligere træk. Derfor bliver det nødvendigt med et mekanisk træksystem for at kunne sikre en forudsigelig og ensartet produktion og her er vi i stand til at kombinere vores varmegenvindingsekspertise med mere end 60 års erfaring som markedsleder inden for løsninger til mekanisk skorstenstræk. Du opnår det bedste fra begge verdener: optimalt skorstenstræk og højeffektiv varmegenvinding.