info@exodraft-systems.dk
Tel: +45 7010 2234
Industrivej 10
DK-5550 Langeskov

VI TILBYDER

Teknisk rådgivning

Hos exodraft systems mener vi, at kunden har krav på så god vejledning som muligt. Derfor tilbyder vi rådgivning til vores kunder både før, under og efter installationen er fuldført. Vi gør et stort arbejde ud af at rådgive vores kunder, så de er klædt på med de nødvendige informationer til at træffe den bedste beslutning.

Skræddersyet løsning

Hos exodraft systems er vi meget fleksible med vores løsninger. Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og ingen står med nøjagtigt samme problem eller kravspecifikation. Derfor tilpasser vi også vores løsninger til den enkelte virksomhed. Via vores analyse og dataindsamling sørger vi for at lave den bedste løsning, som passer perfekt til lige netop din virksomhed.

Fuld installation

Hos exodraft systems går vi ikke på kompromis med kvalitet, men sætter en ære i at gøre tingene ordentligt. Derfor står vi også selv for hele processen fra indledende analyse og dataindsamling til endelig, nøglefærdig løsning – en løsning vi alle skal kunne være stolte af.

Fjernovervågning

Med exodraft systems’ Trendlog, kan du fjernovervåge dit varmegenvindingssystem online og tracke dine energibesparelser live. Data fra Trendlog kan ligeledes bruges til at analysere fejl og finde optimeringsmuligheder på systemet.

Intuitiv PLC-styring

Vores brugervenlige og grafiske PLC-styring med touch-skærm muliggør både onsite- og fjernbetjening samt monitorering (tilvalg) af alle varmegenvindingssystemets vitale komponenter, både på røggas- og vandsiden.

Eftersalgsservice

Vi tilbyder forskellige services, selv efter din varmegenvindingsløsning er installeret og taget i brug. Disse services omfatter medarbejdertræning, eftersyn og teknisk support.

Jeg må sige, at vi har mødt stor professionalisme hos exodraft og stor fleksibilitet, så det system, som vi har fået installeret, passer præcist til de behov vi har.

Lars Wildenschild - Administrerende direktør i FJ Industries

Processen

exodraft systems analyserer, planlægger og projekterer eksisterende såvel som helt nye anlæg. Sammen med både interne og eksterne folk realiserer vi dit projekt og hjælper dig gennem alle projektets faser.

samtale ikon

Kundebesøg

Vi besøger din virksomhed, hvor vi foretager analyse af skorstenstræk og varmegenvindingspotentiale, samt datalogger din nuværende ydelse.

exodraft logo på pc ikon

ROI Beregning

Vi simulerer dit system vha. vores HR OptiCalc-software, som også beregner økonomiske, energimæssige og CO2-mæssige fordele for din virksomhed, samt hvor hurtigt pengene er tjent ind igen.

procent pose ikon

Tilskud

Vi samarbejder med energirådgivere og hjælper din virksomhed med at søge de tilskud, som den er berettiget til med den valgte løsning.

fan ikon

Endeligt Design

Vi dimensionerer varmegenvindingsenheder og røgsugere og designer vandsiden til dit nye varmegenvindingssystem, så alt er tilpasset de gældende forhold on-site.

værktøj ikon

Installation

Vi leverer komponenterne til det endelige system og gennemfører en nøglefærdig installation. Da vores komponenter er udtænkt som modulære “legoklodser”, kan vi påbegynde levering i en fart og ligeledes skalere hurtigt efter behov.